Timmer- en onderhoudsbedrijf Rob van der Hulst levert verscheidene diensten op het gebied van timmer- en onderhoudswerk. Een greep uit de diensten.

Kleinere timmerwerkzaamheden 
Bij kleinere timmerwerkzaamheden kan worden gedacht aan het maken van verwarmingskoven, trappen, kasten, houtafwerkingen, reparaties, tussen- en scheidingswanden, maatwerk binnen- en buitendeuren, lambriseringen, dakramen, schuttingen en erfafscheidingen. 

Rob van der Hulst is gespecialiseerd in het bewerken van hout. Ouderwets vakmanschap wat zeldzaam aan het worden is! 

Grotere timmerwerkzaamheden
Onder grotere timmerwerkzaamheden kan worden gedacht aan het leveren en plaatsen van dakkapellen, carports, veranda's, dakterrassen, keukens, vloeren, plafonds en hekwerken.

Uitbouw, opbouw en totale renovaties
Door de intensieve samenwerking met andere gespecialiseerde bedrijven is het mogelijk om grootschalig werk aan te nemen. Niet alleen het timmerwerk, maar ook het zwaardere aannemingswerk kan worden overgelaten aan Rob van der Hulst. 

Gedacht kan worden aan grootschalig stucwerk en het plaatsen en vervaardigen van complete uit- en opbouwen. Een mooi stukje stucwerk leidt tot een klassieke of moderne uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Uw bedrijfspand of woning kan met een eenvoudige uit- of opbouw aanzienlijk worden vergroot. Ook totale renovaties van onroerend goed, badkamers, keukens, garages zijn in vertrouwde handen van Rob van der Hulst. Van boven tot onder, van links tot rechts kan uw onroerend goed aangepast worden naar uw wensen! 

Vraag vrijblijvend om meer informatie!